Hvordan vælger man en god og ergonomisk kontorstol?

Tips|13. oktober 2021

Sidder du ofte dagen lang, når du arbejder og står sjældent op for at hvile dig, især når du har super travlt?Dette sker meget i vores daglige arbejdsliv, hvilket er uundgåeligt.Hvad der gør tingene værre er, at du nemt bliver træt, hvis du ikke har en god og ergonomisk kontorstol, hvilket vil mindske din arbejdseffektivitet og samtidig er dårligt for dit helbred.Derfor er ergonomisk designede kontorstole af stor betydning for os, der arbejder på kontoret og hjemmefra i dag.

 

ERGODESIGN-Office-Chair-5130003-8

Men hvad er en god og ergonomisk kontorstol?Hvordan vælger man en ergonomisk kontorstol?Håber denne artikel vil hjælpe dig.

Ergonomiske kontorstole er udstyret med:

1. Ergonomisk design af rygstøtte og taljestøtte

En ergonomisk kontorstol er designet med S-formet rygstøtte, som passer perfekt til din rygsøjle i nakken, ryggen, tømmeret og hoften.Det er behageligt, og du bliver ikke træt hurtigt.

Office-Chair-5130004-121

S-formet rygstøtte

Til gengæld er en ergonomisk kontorstol også udstyret med god taljestøtte, som vipper lidt ud i lænden.Dette vil hjælpe dig med at sidde oprejst, så du ikke bøjer dig let, og holder dig i den korrekte siddestilling, når du skal sidde på stolen i lang tid.

Office-Chair-5130004-8
Office-Chair-5130004-11

Ergonomisk taljestøtte

Uden den S-formede rygstøtte og taljestøtte kan du nemt have en rygsæk efter at have siddet hele dagen lang, hvilket skader dit helbred.

2. 360˚Drej og tilbagelænet

En god kontorstol skal være 360˚ drejelig for nem rotation, hvilket er praktisk til ansigt-til-ansigt kommunikation med dine kollegaer og hentning efter dokumenter.

En ergonomisk kontorstol kan lænes tilbage, f.eks. fra 90˚ til 120˚.Når du har prøvet og har lyst til at hvile dig på arbejdet, kan du justere kontorstolen bagud for at ligge ned og få et snuptag.Det kunne forfriske dig selv i et stykke tid, så du kan arbejde effektivt.

Office-Chair-5130004-3

Tilbagelænet kontorstol

3. Justerbar højde

Højden på en god kontorstol er justerbar.Med højdejusteringsgrebet kan du nemt justere kontorstolens højde.

Office-Chair-5130004-14

Højdejusteringsgreb på justerbar kontorstol

4. Blød og åndbar pude

Blød og åndbar pude letter trykket fra dine hofter, hvilket får dig til at føle dig godt tilpas, så du kan fokusere på dit arbejde i lang tid.

Soft-and-Breathable-Cushion

Blød og åndbar pude

ERGODESIGN kontorstole er udstyret med alle ovennævnte funktioner: S-formet rygstøtte, ergonomisk taljestøtte, 360˚ drejelig, baglæns tilbagelænet fra 90˚ til 120˚, justerbar højde samt blød og åndbar pude.Desuden kan armlænet på vores ergonomiske kontorstole også vippes opad, når du skubber dem under dit kontorbord, hvilket passer perfekt til dit kontorbord.

Office-Chair-5130004-132

ERGODESIGN Opklappet armlæn

Vores kontorstole er designet med 4 forskellige farver og kan bruges til forskellige lejligheder.Du kan placere dem på dit kontor, mødelokale, studieværelse og endda stue.

Office-Chair-5130004-151

For flere detaljer, besøg venligst vores produktside:ERGODESIGN Justerbare Mesh-kontorstole med vippearmlæn.


Indlægstid: 13. oktober 2021